Festék, a körömgomba ellenére? Tippek a megfelelő ellátást

Egészséges körmök a legjobb védelmet a fertőzések, mint például a köröm gomba. Hogyan kell megfelelően vigyázni a kezét, a lábát, és mit kell figyelembe venni, amikor Manikűr és pedikűr, ha már van köröm gomba.

Növényi segítség ellen köröm gomba

A kéz és láb lelkiismeretes ellátása nemcsak a bőrt védi, hanem az ujjakon és a lábakon lévő körmöket is, hogy ne száradjanak ki. Megelőzik a baktériumokkal és gombákkal könnyen fertőzött repedéseket. Különösen, ha küzd a gombás körömbetegség, nem szabad elhanyagolnia a bőrt, körmök!

A krém megakadályozza, hogy a körmök kiszárad
A láb – és kézkrémnek mindig a körmökre kell vonatkoznia. Ez rugalmassá teszi őket, és megvédi őket a kiszáradástól. Repedések el kell kerülni, mint gyakran a száraz bőr. Különben gombás körömgomba és baktérium lesz a bejárat.

Különösen előnyös a bőr és a körömápolás krémek magas hidratáló adalékanyagok, mint a karbamid (karbamid). Még a hagyományos és többnyire olcsóbb testápolók is alkalmasak a kéz-és lábápolásra, feltéve, hogy jól el vannak osztva, és gyorsan felszívódnak. A repedések (Raghdah) továbbá lehet alkalmazni kenőcsök karbamid vagy seb kenőcsök.

Megfelelően kezelni köröm gomba

Cuticle care különösen jó
Különös figyelmet kell fordítani a köröm körül heverő bőrre. Különösen érzékeny és hajlamos a sérülésre. Ezen kívül, köröm gombakészítmények okozhat vörösség és pelyhesedés itt.

A cuticles rugalmas volt, mindig kell kezelni krém vagy olaj ellátás: ez a vattapamacs, például, mártott búzacsíra olaj vagy mandula, és kenje meg az érzékeny bőrt a köröm körül.

Köröm keményítő festék helyett: stabil köröm kevésbé érzékeny a köröm gomba
Köröm keményítők különösen alkalmas viszonylag vékony körmök, amelyek gyakran szakadt. Erős körmök sokkal jobban védett a kisebb sérülések, ahol kórokozók, mint a gombák könnyen vezethető be.

Köröm betegség felismerni: mit jelent a hosszanti barázdák és Co.
Köröm betegség felismerni: mit jelent a hosszanti barázdák és Co.
A kozmetikai lakkok jobb, hogy hagyja el a meglévő gombás körömbetegség.Rendszeres lakkozás, valamint agresszív lakkok használata a körömlakk eltávolításához szárítsa meg a köröm felületét, és csökkentse az ellenállóképességét.

Ehelyett, köröm a köröm gomba kezelik gombás kenőcsök, tinktúrák vagy orvosi lakk, amely alkalmazzák naponta. Mivel a vízoldható, nem képezi a felső réteg, de behatol mélyen a köröm a hatóanyag.

Nem csak egy kozmetikai dekoráció köröm gomba egy további stressz tényező a körmök. Van is egy kockázat, hogy a festék ecset gombás patogének segítségével át a beteg körmök egészséges is. Semmi esetre sem szabad megosztani egy üveg körömlakk más emberekkel, mert a kockázata az embriók csírázása a festék ecset lesz nagyon magas.

Mesterséges köröm gomba nem megfelelő
A köröm gomba felszínén a körmök csúnya elszíneződés és deformáció. A vágy, az áldozatok, hogy fedezze a köröm gomba lakk vagy mesterséges köröm világos, de a gombás betegség egyszerűen beborítja, és nem kezeli.

Optimális köröm ellátás: hogyan kell csinálni

Azonban, még az egészséges körmök helytelen használata, ragasztó köröm társított kockázatok. Fennáll a veszélye, hogy a legkisebb ragasztó buborékok szaporodnak gombák, különösen, ha azt tervezi, hogy viselni művészi körmök hosszú ideig. Viszont, amikor peeling, előfordulhat, hogy egyes részei a saját köröm lesz lebontani.

Lábápolás gomba ellen: lábfürdő serkenti a vérkeringést
A láb különösen érzékeny a mycosisokra, mint például a lábgombára és a körömgombára. A napi mosás vagy zuhanyozás mellett ajánlott egy lábfürdő hetente egyszer vagy kétszer, amely serkenti a vérkeringést, így a bőr optimálisan táplálható tápanyagokkal. Adalékanyagként a lábfürdő, adalékanyagok a gyógyszertár vagy gyógyszertár, illóolajok vagy egy evőkanál tengeri só alkalmas.

Zuhanyzás vagy lábfürdő után a lábszártisztító helyiségeket alaposan megszárítják, hogy megelőzzék a körömgomba megjelenését vagy terjedését. Azok, akik szeretik is száraz ezeket a helyeket. Ezután a lábakat lecsapolják, hogy megőrizzék a bőr nedvességét.

A helyes módja annak, hogy távolítsa el a szaruhártya a lábak
A szaruhártya a funkció védi az alsó szövet a láb. Azonban, ha a réteg túl vastag, okozhat fájdalmat, különösen, ha szakadt és gyulladt. Ezért nem kéne hagyni, hogy túlságosan megnőjenek. Eltávolítani a szaruhártya, sok szerszám-a vastagabb rétegek a szaruhártya vagy sík. Szükséges azonban gyakorolni a feldolgozást, hogy amikor a repedés túl mély, és nem volt semmilyen sérülés. Habkő, körömreszelő és gyémánt szivacsok a szaruhártya vékony rétegeihez alkalmasak.

A legnagyobb kockázati tényezők köröm gomba

Amikor a lábápolási eszközöket választja, ügyelni kell annak biztosítására, hogy azok jól tisztított. Mivel a ragadós szappan maradvány, a bőrrészecskék egészségtelenek, a baktériumok táptalaját alkotják, továbbá, mint szer a köröm és láb gomba ki.

Jó vérkeringés torna és lábmasszázs
A lábfürdő mellett a lábmasszázs olajokkal vagy krémmel – kezdve a lábujjakkal a talpon és a lábfejen-serkenti a vérkeringést. Ne feledkezzünk meg a lábujjkörmök itt, hogy ezek a helyek továbbra is rugalmas, ezért jobban ellenáll a gombás köröm gomba. Ügyelni kell arra, hogy a lábmasszázs különböző eszközeit használja. Például, Masszírozók fából vagy fémből soha nem roll oldalszél alján a láb. Ezen kívül elektromos masszázs termékek csak feltételesen használható. Nem alkalmazható vénás betegségeknél és ideggyulladás esetén. Ne ossza meg ezeket az elemeket más családtagokkal, ha már van egy gombás betegség!

Láb reflexológia masszázs is nagyon népszerű. Ezek azon a tényen alapulnak, hogy a talp a láb területek (“reflexológia”) kapcsolódó szervek a test. Ha ezeket a helyeket masszírozzák, akkor ezek a szervek funkciója pozitív hatással lehet. Azonban a szakértők a lábak tanácsos, hogy legyen óvatos az ilyen típusú masszázs. Csak szakképzett személyzet végezheti el, mert helytelen vagy túl intenzív kezelés esetén a segítség helyett kárt okozhat.